VERZENDING EN LEVERING


In principe wordt een bestelling (indien op voorraad) binnen twee werkdagen bij u afgeleverd. Als de levertijd onverhoopt langer is, nemen wij hierover contact met u op. Uw bestelling wordt door PostNL. PostNL bezorgd op alle dagen (behalve op zondag, feestdagen en afhankelijk van uw afleveradres op maandag).

 

Wanneer u na 3 werkdagen na ontvangst van onze verzendingse-mail nog niks ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer +3126-8486343 of door een e-mail te sturen naar info@facefactsbeautysupplies.com. Wij starten dan een onderzoek naar uw zending.

 

Controleer uw pakket(en) goed bij afgifte. Laat zichtbare schade aan de verzenddoos altijd noteren bij de vervoerder. Doet u dit niet, dan is transportschade achteraf niet of moeilijk te claimen.

 

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, dan vindt u een bericht in uw brievenbus met daarop een telefoonnummer en een link naar een website waar u zelf de mogelijkheid heeft om aan te geven op welke dag en tijdstip u de tweede afleverpoging wilt plannen of dat u het pakketje wilt ophalen bij een van de vele afhaalpunten. 

 

PostNL doet verschillende pogingen om het pakket te bezorgen: op dag twee en dag drie na aanbieding. Op dag vier wordt uw pakket bij het dichtstbijzijnde Postkantoor afgeleverd. Met de code op het kennisgevingsbewijs kunt u het pakket al vóór de vierde dag laten bezorgen op het Postkantoor. Hebt u na vijf dagen nog geen bericht ontvangen? Dan kan de verzender van het pakket een onderzoek laten starten. 

 

Wilt u zeker weten dat u bij de tweede bezorgpoging over uw pakket beschikt? Kies dan na de eerste bezorgpoging voor de optie die het beste bij u past. U haalt uw pakket op bij één van de 2.600 postkantoren naar keuze, in de pakketautomaat op het NS-station. Of u laat uw zending een andere dag bezorgen op uw eigen adres (tot 6 dagen vooruit te plannen). Ook kunt u tot 6 dagen voor de bezorging aangeven om uw pakket te laten bezorgen op ieder gewenst ander adres, op dinsdag- of donderdagavond, of op één van de 400 locaties waar u uw pakket vanaf 8.30 uur kunt ophalen. 

 

Facefacts Beauty Supplies brengt bij bestellingen binnen Nederland eenmalig bezorgkosten in rekening, welke actueel zijn bij PostNL.

De webshop rekent dit bedrag aan bezorgkosten uit aan de hand van het gewicht en of het pakket- of brievenbuspost is. Voor het voltooien van uw bestelling kunt u direct zien welke verzendkosten er worden berekend.